با هماهنگی مدیریت ترویج سازمان ،کارگاه آموزشی معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه ای (راهنمای انتخاب غذای مناسب در راستای پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر) و اطلاعات مندرج بر بسته بندی فراورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با حصور جمعی از کارشناسان ترویج شهرستان ها در تاریخ 1/3/96 در محل موزه ترویج کشاورزی برگزار گردید. در این کارگاه آموزشی که تدریس آن را خانم مهندس هادیان از معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بر عهده داشتند، شرکت کنندگان با مباحث:
معرفی بیماری های غیرواگیر( بیماری های قلبی عروقی، سرطان،دیابت)، معرفی عوامل خطر بیماری های غیرواگیر، مدیریت خطرات مرتبط با بیماری های غیرواگیر در حوزه غذا، اطلاعاتی که بایستی برروی بسته های فراورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در نظر بگیریم، چراغ راهنمای تغذیه ای و برچسب اصالت آشنا شدند.
|