اعتلای ترویج و آموزش  راهکار توسعه پایدار کشاورزی ** همدلی و همکاری در راستای اعتلای ترویج کشاورزی **
Module Border Module Border
  شرح خبر 
1396/03/02

کارگاه آموزشی" نشانگرهای تغذیه ایی" ویژه کارشناسان ترویج شهرستان ها


برگزاری کارگاه آموزشی" معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه ایی و انتخاب غذای مناسب" ویژه کارشناسان ترویج شهرستان ها در موزه ترویج...

با هماهنگی مدیریت ترویج سازمان ،کارگاه آموزشی معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه ای (راهنمای انتخاب غذای مناسب در راستای پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر) و اطلاعات مندرج بر بسته بندی فراورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با حصور جمعی از کارشناسان ترویج شهرستان ها در تاریخ 1/3/96 در محل موزه ترویج کشاورزی برگزار گردید. در این کارگاه آموزشی که تدریس آن را خانم مهندس هادیان از معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بر عهده داشتند، شرکت کنندگان با مباحث:

معرفی بیماری های غیرواگیر( بیماری های قلبی عروقی، سرطان،دیابت)، معرفی عوامل خطر بیماری های غیرواگیر، مدیریت خطرات مرتبط با بیماری های غیرواگیر در حوزه غذا، اطلاعاتی که بایستی برروی بسته های فراورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در نظر بگیریم، چراغ راهنمای تغذیه ای و برچسب اصالت آشنا شدند.

 

استفاده از اين خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
نظرات شما
افزودن نظر شما
ارسال نظر
بازگشت
Module Border Module Border
ورود |عضويت
چهارشنبه 05 اردیبهشت ماه 1403
  نظرسنجي
نظر شما در مورد پرتال مديريت هماهنگي ترويج چيست ؟

 

تعداد جوابها : 355983

عالي : 100%
خوب : 0%
متوسط : 0%
ضعيف : 0%

  ارسال  
  كاربران برخط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 56
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 56

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 3222572
Visitors بازديد هاي امروز: 319
Visitors بازديد هاي ديروز: 1138

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1403/02/05 مديريت ترويج سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا