اعتلای ترویج و آموزش راهکار توسعه پایدار کشاورزی ** همدلی و همکاری در راستای اعتلای ترویج کشاورزی **
برگزاری کلاس آموزشی تولید محصولات گواهی شده و استاندارد ویژه کارشناسان شهرستانها در محل موزه ترویج کشاورزی...
با همکاری مدیریت هماهنگی ترویج ، کلاس آموزشی محصولات گواهی شده ویژه کارشناسان رابط شهرستانها با دفتر محیط زیست و سلامت غذای سازمان در محل موزه ترویج کشاورزی برگزار شد. در ابتدا خانم مهندس نکوخو رییس گروه محیط زیست و سلامت غذا ، خلاصهای از اهداف و وظایف دفتر محیط زیست و سلامت غذا را بیان نمود و بر مشارکت و همکاری کارشناسان رابط شهرستانها در پیشبرد اهداف دفتر تاکید کرد. سپس دکتر پزشکی مشاور سلامت سازمان در خصوص اهمیت تولید محصولات گواهی شده و حفظ سلامت جامعه و همت و تلاش مسئولین و کارشناسان برای رسیدن به امنیت غذایی جامعه صحبت نمود. در ادامه دکتر ملا حسینی عضو هیات علمی مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مراحل تولید محصولات گواهی شده را بیان و پس از آن آقای مهندس رحیمی ضمن تاکید بر اهمیت تولید محصولات گواهی شده، برنامهریزی و اجرای صحیح دستورالعملها در مزارع انتخابی را گام موثر در پیشبرد اهداف تولید محصولات گواهی شده عنوان کرد. در پایان حاضرین جلسه نظرات، پتانسیلها، مسائل و مشکلات شهرستان محل فعالیت خود را مطرح نمودند.