اعتلای ترویج و آموزش  راهکار توسعه پایدار کشاورزی ** همدلی و همکاری در راستای اعتلای ترویج کشاورزی **
Module Border Module Border
  شرح خبر 
1402/03/04

کارگاه آموزشی زراعت چغندر علوفه ای- مبارکه


در خصوص چگونگی تهیه بذر،کاشت و داشت توضیحاتی ارائه گردید.

به گزارش اداره ترویج مدیریت جهادکشاورزی شهرستان ،کارگاه آموزشی زراعت چغندر علوفه ای با همکاری بسیج و با حضور کشاورزان پیشرو در محل مدیریت برگزا  گردید.

خانم مهندس زارع در این کارگاه در خصوص چگونگی تهیه بذر،کاشت و داشت توضیحاتی را بیان کردند.

چغندرعلوفه‌ای محصولی است که توان بالقوه بالایی برای تولید دارد و معمـولا در فصل زمستان برای تغذیه نشخوارکنندگان از آن استفاده می‌شود. طی یک دهه گذشته استفاده از چغندرعلوفه‌ای تغییرات عمده‌ای را در رده‌های مختلف تولید مواد پروتیئنی در سطح جهان ایجاد کرده است. علوفه چغندرعلوفه‌ای به عنـوان یک گزینه تغذیه‌ای انعطاف پذیر و با کیفیت است که در فصل پاییز، زمستان و اوایل بهار میتواند مورد استفاده طیف وسـیعی از دام‌ها شامل گاوهای شیری، گوساله‌های پرواری و دام‌های سبک قرارگیرد.

 

استفاده از اين خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
نظرات شما
افزودن نظر شما
ارسال نظر
بازگشت
Module Border Module Border
ورود |عضويت
سه شنبه 04 اردیبهشت ماه 1403
  نظرسنجي
نظر شما در مورد پرتال مديريت هماهنگي ترويج چيست ؟

 

تعداد جوابها : 355983

عالي : 100%
خوب : 0%
متوسط : 0%
ضعيف : 0%

  ارسال  
  كاربران برخط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 97
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 97

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 3221890
Visitors بازديد هاي امروز: 775
Visitors بازديد هاي ديروز: 375

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1403/02/04 مديريت ترويج سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا