به گزارش اداره ترویج مدیریت جهادکشاورزی شهرستان ،کارگاه آموزشی زراعت چغندر علوفه ای با همکاری بسیج و با حضور کشاورزان پیشرو در محل مدیریت برگزا گردید.
خانم مهندس زارع در این کارگاه در خصوص چگونگی تهیه بذر،کاشت و داشت توضیحاتی را بیان کردند.
چغندرعلوفهای محصولی است که توان بالقوه بالایی برای تولید دارد و معمـولا در فصل زمستان برای تغذیه نشخوارکنندگان از آن استفاده میشود. طی یک دهه گذشته استفاده از چغندرعلوفهای تغییرات عمدهای را در ردههای مختلف تولید مواد پروتیئنی در سطح جهان ایجاد کرده است. علوفه چغندرعلوفهای به عنـوان یک گزینه تغذیهای انعطاف پذیر و با کیفیت است که در فصل پاییز، زمستان و اوایل بهار میتواند مورد استفاده طیف وسـیعی از دامها شامل گاوهای شیری، گوسالههای پرواری و دامهای سبک قرارگیرد.
|