اعتلای ترویج و آموزش راهکار توسعه پایدار کشاورزی ** همدلی و همکاری در راستای اعتلای ترویج کشاورزی **
ارائه برنامه های ترویجی در زمینه توسعه تولید محصولات گواهی شده و سالم توسط مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی در کارگاه آموزشی عملیات خوب کشاورزی محصول پیاز...
کارگاه آموزشی عملیات خوب کشاورزی محصول پیاز(GAP) با همکاری سازمان جهادکشاورزی ،سازمان تعاون روستایی و مرکز تحقیقات و آموزش و منابع طبیعی استان مورخ 20/12/96 در محل سازمان تعاون روستایی برگزار گردید.در شروع کارگاه آقای مهندس کرمانی معون بهبود تولیدات گیاهی سازمان به ارائه سیاست ها و برنامه های سازمان جهادکشاورزی استان در امور تولید محصولات گواهی شده و سالم پرداخت. در ادامه آقای مهندس اسکندری مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان برنامه های ترویجی در زمینه توسعه تولید محصولات گواهی شده و سالم را تشریح نمود. پس از آن رییس سازمان تعاون روستایی استان در خصوص چگونگی روند پیشرفت طرح عملیات خوب کشاورزی محصول پیاز توضیح داد و دکتر پزشکی مشاور سلامت سازمان جهادکشاورزی نیز در زمینه طرح توضیحاتی ارائه نمود. پایان بخش کارگاه آموزشی:تشکیل پانل تخصصی جهت ارائه مطالب فنی در زمینه فرایند تولید محصول پیاز سالم و پاسخ به سوالات حاضران و جمع بندی و ارائه برنامه عملیاتی به شهرستان ها برای اجرای طرح بود.